Search

Arriba la 1a Campanya de Donació de Sang de l’any

Es tracta de la sisena campanya en col·laboració amb l’Escola Andorrana

Sota el lema “No donis likes, dona sang”, els dies 31 de gener, 1 i 2 de febrer tindrà lloc la primera Campanya de Donació de Sang d’aquest any; la sisena de la mà de l’Escola Andorrana.

Els alumnes de les escoles de segona ensenyança de Santa Coloma, Encamp i Ordino han participat activament en la creació del cartell, l’eslògan i els vídeos promocionals, entre d’altres, i també hi seran presents com a part de l’equip efectuant tasques informatives i de suport, els tres dies que durarà la campanya. Actes com aquests posen en relleu la implicació i la solidaritat de tota la comunitat de l’Escola Andorrana.

Imatge de la roda de premsa de presentació de la campanya, el passat 23 de gener

Com a objectiu, es voldria intentar superar o, si més no, igualar, les donacions de sang rebudes en el mateix període de l’any anterior (359). El dia d’avui, pràcticament totes les reserves de cita prèvia per anar a donar sang en aquests pròxims dies ja estan complertes, per tant, les previsions són molt optimistes.

La cita tindrà lloc al Centre de Congressos d’Andorra la Vella, en horari de matí d’11 h a 14 h, i de tarda de 16 h a 20 h. Les persones majors de 18 anys poden participar en la donació, sempre que compleixin una sèrie de requisits com tenir una edat límit de 70 anys, un pes superior als 50 kg i recordar deixar un espai de descans mínim de 2 mesos entre donacions.

Aquesta iniciativa compta amb el suport del Comú d’Andorra la Vella, el Servei Andorrà d’Atenció Sanitària, el Banc de Sang i Teixits de Catalunya, la Fundació Josep Carreras contra la leucèmia, l’Organització Catalana de Trasplantaments i Centre Comercial Andorrà.