Search

FES VOLUNTARIAT

1

Projecte Súper Voluntariat: suma hores, multiplica avantatges

Des de Creu Roja Andorrana hem llançat un nou programa de voluntariat, anomenat Súper Voluntariat, que ofereix incentius als voluntaris i voluntàries basats en el temps dedicat a les diverses activitats i serveis que oferim.

 

Aquest programa, en funcionament des de l’1 de gener de 2024, recompensa el voluntariat amb diversos beneficis proporcionats per les nostres empreses col·laboradores. Les hores acumulades es diferencien en quatre categories, representades pels elements de la natura (foc, aigua, terra i aire), les quals atorguen diferents incentius addicionals a mesura que es van acumulant i pujant d’element. L’objectiu és completar totes les categories, fomentant la motivació i la connexió amb la tasca i l’entitat.

2

Empreses i entitats

El projecte Súper Voluntariat és una realitat gràcies al suport de:

Aliats

Patrocinadors

Col·laboradors

Ets una empresa o entitat i vols col·laborar en el projecte? Contacta’ns! +376 808 225 / creuroja@creuroja.ad

3

Per obtenir més informació o unir-te al Súper Voluntariat, deixa les teves dades i et contactarem el més aviat possible.

Utilitzem aquestes dades per a atendre la teva petició d’alta com a voluntari. No compartim aquestes dades amb tercers, i en la nostra política de privacitat trobaràs informació addicional sobre aquest tractament, i sobre la manera d'exercir els teus drets d'accés, rectificació i supressió, entre altres. En prémer el botó "Enviar Sol·licitud" declares haver llegit i acceptar els termes i condicionis del nostre avís legal.