Search

Arriba la 1a Gala Benèfica de Creu Roja Andorrana

El proper 31 de maig, des de Creu Roja Andorrana tenim el plaer de convidar-vos a la nostra primera Gala Benèfica, que tindrà lloc a l’Hotel Starc 4* Premium d’Andorra la Vella, a partir de les 19 h. Estem emocionats per compartir aquest moment especial amb tots vosaltres, ja que l’objectiu d’aquest esdeveniment és molt important: recaptar fons per enfortir la nostra xarxa de suport social i humanitari, millorant així la vida de les persones més necessitades del nostre país.

La vetllada estarà emmarcada per un exquisit sopar de gala elaborat pel Restaurant Coure Andorra, i es complementarà amb una conferència inspiradora a càrrec del ponent Emili Duró, reconegut expert en motivació i lideratge, que sense dubte ens deixarà amb una mentalitat i una visió renovades.

També farem una Rifa Benèfica, les butlletes per a la qual es podran adquirir durant el mateix sopar, i que comptarà amb premis increïbles de joieria, restauració, oci, bellesa, benestar… gràcies a la generosa col·laboració de diverses empreses i entitats. Tothom present que així ho desitgi, tindrà l’oportunitat de participar-hi alhora que contribueixen a la causa solidària.

Des de Creu Roja Andorrana, estem molt il·lusionats i esperem que aquesta primera Gala Benèfica sigui tot un èxit. Les entrades ja estan disponibles, us convidem a reservar-ne la vostra al següent enllaç: https://creurojaandorrana.4tickets.es/. I en cas de no assistir-hi també disposem, al mateix enllaç, de la possibilitat de fer una donació a taula 0. Junts podem marcar la diferència!

Volem donar les gràcies a tots els nostres col·laboradors: