Search

Creand Fundació aporta més d’1,7 tones de productes a la Creu Roja Andorrana

Francesa Ros, directora de Creand Fundació i Jordi Fernández, director de la Creu Roja Andorrana en la darrera entrega de productes a la botiga solidària / Foto: Creu Roja

Durant el primer semestre del 2024, Creand Fundació ha aportat un total de 1.719,53 kg de productes a la Creu Roja Andorrana. Aquesta ajuda es tradueix en 3.873 unitats de productes alimentaris, d’higiene personal i de la llar. En total, Creand Fundació ha destinat 8.000 euros per cobrir les necessitats bàsiques de famílies amb pocs recursos.

El desglossament de la col·laboració és el següent:

4.347 euros en productes alimentaris, 2.376 euros en productes d’higiene personal i 1.307 euros en productes d’higiene de la llar. Aquesta ajuda ha estat distribuïda en quatre lliuraments al llarg dels primers sis mesos de l’any.

Jordi Fernàndez, director de la Creu Roja Andorrana, ha expressat el seu agraïment per l’aportació rebuda. Segons Fernàndez, “encara que la botiga solidària va néixer com a mesura temporal durant la pandèmia, la seva continuïtat està assegurada mentre sigui necessària o fins que la comunitat requereixi del seu suport”.

Carine Leclerc, coordinadora social de la Creu Roja Andorrana, ha destacat que “les aportacions periòdiques de Creand Fundació ens permeten oferir als nostres usuaris una àmplia varietat de productes durant tot l’any, mantenint sempre la nostra botiga plena. Durant el primer semestre del 2024 hem atès unes 279 persones, la majoria de les quals formen part de famílies que tenen dificultats per fer front a les despeses de la vida diària”.

Creand Fundació ha ampliat durant els últims anys el seu suport a les diferents entitats socials del país amb què coopera, amb l’objectiu de contribuir a donar resposta a les necessitats de la població. La seva directora, Francesca Ros, resumeix que “el nostre compromís és estar a prop de les persones i contribuir al seu benestar i, sobretot, donar resposta a les necessitats bàsiques de les famílies més vulnerables. Per això mantenim el nostre suport a la Creu Roja Andorrana, que també treballa amb aquest objectiu”.

Des de l’inici de la col·laboració l’any 2020, Creand Fundació ha aportat a la Creu Roja Andorrana més de 42.000 euros en ajuda.