Search

Dona sang, dona vida: Uneix-te a la 5a campanya de donació de sang amb el MoraBanc Andorra

El Club de Bàsquet MoraBanc Andorra i la Creu Roja Andorrana, amb el suport de Govern, ens unim un any més per omplir les reserves de sang amb una nova col·lecta, la segona de l’any i la cinquena amb el Club. Tindrà lloc el pròxim dilluns 15 d’abril, d’11 h a 20 h en horari ininterromput, al Poliesportiu d’Andorra la Vella.

Des de l’inici d’aquesta col·laboració en l’any 2020, aquesta Campanya s’ha convertit en una cita anual ineludible que, tot i ser només d’un dia de durada, genera un gran impacte i resposta entre la nostra societat, demostrant un cop més la seva solidaritat. Enguany, aspirem a superar les 236 donacions de l’any anterior i arribar a les 240 places disponibles. Amb la vostra ajuda estem segurs que ho aconseguirem!

Recordeu que, per donar sang, cal tenir entre divuit i setanta anys, pesar més de 50 quilos, haver esperat un mínim de dos mesos des de la darrera donació i, sobretot, tenir ganes d’aportar i marcar la diferència. A més com a agraïment, per aquells que s’animin a donar, el Club regalarà dues entrades al partit del diumenge 12 de maig davant el València, que posarà fi a la temporada 2023-2024.

Les inscripcions ja estan obertes a través de la web del MoraBanc Andorra i del Banc de Sang i Teixits de Catalunya. Amb la vostra ajuda, podem fer que aquesta cinquena edició sigui la més exitosa fins ara! Uneix-te a nosaltres el dilluns 15 d’abril i dona sang per salvar vides.

La campanya compta com de costum amb la col·laboració de Govern d’Andorra, el Banc de Sang i Teixits de Catalunya, la Fundació Josep Carreras, l’Organització Catalana de Transplantaments, el SAAS i el Centre Comercial Andorrà – Super U.