Search

Èxit de la campanya de donació de sang amb el BC MoraBanc Andorra

El passat 15 d’abril, el Poliesportiu d’Andorra va ser testimoni d’un esdeveniment especial organitzat per Creu Roja Andorrana i el Bàsquet Club MoraBanc Andorra: la segona campanya de donació de sang de l’any, que va complir amb les expectatives. Amb un total de 214 donacions, dels quals 196 van ser efectives i 18 es van censar com a oferiments, va ser un èxit!

L’objectiu era clar: omplir el Poliesportiu de donants, i així va ser. Des de les dotze del migdia, la gent va començar a arribar i la participació va ser constant fins a la finalització de la jornada. Malgrat algunes cancel·lacions, l’arribada espontània de persones que també volien participar amb la seva donació va permetre mantenir un bon ritme durant tot el dia.

També va haver-hi una bona captació de donants de medul·la òssia, amb un total de 16 persones, incloent-hi un jugador del MoraBanc Andorra, Felipe dos Anjos. La presència de la Ministra de Cultura, Joventut i Esports, Mònica Bonell, va donar suport a l’esdeveniment participant com a donant i encoratjant a tots a unir-se en aquest acte solidari.

Des de Creu Roja Andorrana expressem el nostre agraïment al Bàsquet Club MoraBanc Andorra i al Ministeri d’Esports per la seva col·laboració i suport incondicional durant tota la campanya. És evident que aquesta aliança és un èxit rotund i que es repetirà en futures ocasions!

La pròxima campanya de donació de sang està prevista pels dies 9, 10 i 11 de juliol, amb la col·laboració habitual del SAAS i el Centre Comercial Andorrà – Super U.