Search

Projecte Súper Voluntariat: suma hores, multiplica avantatges!

Fer voluntariat és una experiència molt enriquidora, i qui ja ho ha experimentat, ho sap. Participar en qualsevol de les nostres àrees no només ajuda a aquells qui ho necessiten, sinó que sinó que també ofereix als voluntaris una xarxa amb una forta connexió humana, noves habilitats, i un profund sentiment de realització personal.

I ara, des de l’1 de gener d’aquest any, tot el nostre equip de voluntaris i voluntàries, inclosos els qui s’incorporen per primera vegada, poden gaudir del nou projecte de Súper Voluntariat. De què es tracta? Doncs d’un programa d’incentius amb el qual, i gràcies a les empreses col·laboradores que ho fan possible, podran obtenir diversos beneficis que augmenten a mesura que s’inverteixen més hores en voluntariat, sigui quina sigui l’àrea on es realitzi.

Hi trobem quatre franges segons la quantitat d’hores emprades durant l’any en aquesta tasca desinteressada, que es diferencien amb els quatre elements bàsics de la natura:

  • Element foc: d’1 a 20 hores
  • Element aigua: de 21 a 55 hores
  • Element terra: de 56 a 100 hores
  • Element aire: més de 100 hores

L’objectiu? Poder aconseguir tots els elements! Aquest enfocament no només crea una sòlida connexió amb la tasca, sinó que també aporta motivació entre tot l’equip de voluntariat i, el més important, es fomenta la superació en benefici de tota la comunitat de Creu Roja Andorrana.

Disposem de diverses àrees on poder realitzar l’experiència del voluntariat: social, salut pública, logística, formacions, sociosanitària… i en cas de dubte, només cal preguntar! Segur que, entre tots, podem trobar el lloc que millor encaixi.

A més, i per a poder consultar el progrès, tothom podrà fer servir el carnet virtual personalitzat, amb el què es poden consutlar les hores efectuades, els elements assolits fins a la data i els avantatges que li corresponen. Tot a l’abast d’un click!

Per a més informació, contactar amb nosaltres al telèfon +376 808 225 o bé enviant un mail a creuroja@creuroja.ad. És el moment de fer Súper Voluntariat, t’animes?

Gràcies a totes les empreses i entitats que ja col·laboren amb nosaltres: Andbus, Museu Cal Cristo, Comú de Canillo, Kerala, Pyrénées Andorra, Grandvalira, Naturland, Inlingua, Caldea, Princiesport, ACA Club i Club Energy.