Search

Punt Lila per a les festes majors

Les festes majors d’Escaldes-Engordany, Sant Julià de Lòria. Andorra la Vella i Encamp comptaran amb un punt lila de Creu Roja.

Aquest estiu ens farem càrrec de quatre punts Lila en el marc de les festes majors. Després de confirmar Escaldes – Engordany i Sant Julià de Lòria, el dispositiu professionalitzat estarà també actiu professionalitzat el  4, 5, 6 i 7 d’agost a Andorra la Vella i a Encamp el 14, 15 i 16 d’agost. El nostre punt lila està integrat per una infermera, una professional de l’àmbit social i persones voluntàries majors d’edat que exerceixen com a  informadors/es i observadors/es de possibles agressions.

Mitjançant una carpa de color lila que es transforma en un espai tancat, protegit i íntim, volem garantir la seguretat en l’acompanyament de totes les víctimes d’alguna agressió. A més, aquest espai i les persones que el conformen tenen la missió de sensibilitzar i d’informar el públic assistent sobre violència de gènere i LGTBIQ+ fòbia.

Aprofitem per fer una crida i animar a tota persona amb do de gents, capacitat d’escolta activa i resolució, i que es vegi amb ganes de fer part dels dispositius de punt lila a apuntar-se com a voluntari.