Search

Que no s’escapi ni una gota: la nostra aportació pel Dia Mundial de l’Aigua

En el marc del Dia Mundial de l’Aigua, que se celebra el 22 de març, engeguem una iniciativa innovadora per abordar el greu problema del malbaratament d’aigua. Conscient del valor essencial d’aquest recurs vital i de la necessitat urgent de conservar-lo, hem llançat la campanya “Que no s’escapi ni una gota”, buscant sensibilitzar la comunitat sobre aquesta problemàtica i promoure accions concretes per reduir el consum d’aigua.

En aquest sentit, hem distribuït aquestes caixetes, dins les quals trobem dos reductors en cadascuna d’elles, que poden reduir el consum d’aigua fins a un 50%. S’han repartit entre els usuaris dels tres centres de dia de Creu Roja Andorrana (CENCRA, Centre Major i Paraires), així com entre voluntaris, membres de la junta i personal de l’organització.

A través d’aquesta acció, esperem no només proporcionar una solució pràctica per reduir el malbaratament d’aigua, sinó també generar consciència sobre la importància de la gestió sostenible d’aquest recurs tan apreciat.

Convidem a tothom a unir-se a aquesta iniciativa i a prendre part amb altres petits gestos a casa per estalviar aigua, com poden ser escurçar el temps que passem sota la dutxa, reutilitzar l’aigua o instal·lar dispositius d’estalvi d’aigua com aquests reductors de cabdal. Cadascuna de les accions, per petites que semblin, contribueixen a preservar el nostre entorn i a garantir un futur sostenible per a tothom.