Search

Donació de 150.000 € per al centre de Dia d’Els Paraires

El Copríncep Francès, Emmanuel Macron, fa un donatiu de 150.000 euros a favor del futur centre de dia per a la gent gran d’Escaldes-Engordany

El president, Josep Pol i Pedrós, acompanyat del vicepresident, David Fraissinet i del cap de gabinet del Copríncep, Pascal Escande han anunciat un donatiu solidari de 150.000 € a favor del futur centre de dia per a gent gran, Els Paraires d’Escaldes-Engordany. L’ajuda econòmica s’atorga des del pressupost de la representació del Copríncep al país i servirà per cobrir les despeses inicials de 300.000 euros previstes per a aquest centre de dia per a la gent gran.

Escande va explicar que “Quan vam descobrir aquest projecte per a la gent gran a Escaldes i veient que era un projecte a llarg termini, del que es beneficiaran directament els ciutadans, vam creure convenient participar-hi.” El Copríncepestà especialment compromès amb el benestar de la gent gran i dona suport a totes les iniciatives a favor d’una més gran solidaritat intergeneracional.

El president i vicepresident van recordar que comptar amb el suport del Copríncep en un projecte d’aquest àmbit social, anima l’entitat ha seguir apostant per dotar el país de més recursos d’aquestes característiques a favor dels nostres padrins i dels que vindran.

El projecte del centre de dia dels Paraires segueix el procés previst, les obres avancen a bon ritme i s’espera poder inaugurar abans de finalitzar l’any. 

Evolució de les obres del futur Centre de dia d’Els Paraires

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *