Search

Èxit amb la campanya de donació de sang de setembre

Entre el 18 i el 20 de setembre, la Creu Roja Andorrana ha tirat endavant la quarta campanya de l’any de recaptació de sang, la qual s’assoleix amb un total de 345 donacions.

La campanya de sang organitzada des de dilluns al Centre de Congressos d’Andorra, manté les dades del repte marcat per assolir, amb dades molt similars de les donacions registrades en l’última campanya. En el marc de les jornades per fer una donació, han acudit 385 persones. D’aquestes donacions totals, van resultar efectives 345.

Una vegada més, la valoració de la campanya és positiva i genera, per quart cop, aquest 2023, bones perspectives de cara als resultats que es poden assolir en finalitzar la cinquena i última campanya prevista al novembre. La ciutadania està cada vegada més conscienciada i donar sang s’està convertint en un hàbit saludable i solidari diversos cops a l’any.

Creu Roja Andorrana agraeix novament la col·laboració del Super U – Centre Comercial Andorrà per la provisió dels refrigeris, al Comú d’Andorra la Vella per haver cedit un cop més, la sala del Centre de Congressos a disposició, així com el SAAS i al Banc de Sang i Teixits el suport i l’organització logística en totes les donacions, i per descomptat el voluntariat que fa que totes les campanyes siguin una realitat.

La pròxima crida per donar sang està prevista al novembre els dies 21,22 i 23 i el lloc on es farà la col·lecta per primera vegada serà al Lycée Comte de Foix. Aquesta serà l’última de les cinc campanyes organitzades per la Creu Roja Andorrana durant aquest any on s’espera que la tendència continuï a l’alça.

4 Comments

 • Hilen Eugenia Antonic ha dit:

  Buenos días! Me gustaría donar sangre en la próxima campaña! Si es posible recibir un email para que no se me pase la fecha sería ideal. Muchas gracias

  • Creu Roja Andorrana ha dit:

   Buenos días! Te recomendamos que nos sigas por nuestras redes sociales (nos encontrarás como Creu Roja Andorrana) para estar al día de todas las campañas de donación que vamos lanzando! La próxima comienza mañana mismo, 31 de enero, y se alarga hasta el viernes 2 de febrero. ¡Un saludo!

 • josep maria ha dit:

  Bon dia vull donar sang com he de fer?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *