Search

La Creu Roja Andorrana i el Centre Penitenciari d’Andorra col·laboren per oferir formacions a les internes i interns.

Aquesta iniciativa conjunta té com a objectiu dotar d’habilitats i coneixements en matèria de primers auxilis, primers socors en equip i cuidadors de persones a un col·lectiu que s’ha mostrat interessat en aprendre.  

La Creu Roja Andorrana i el Centre Penitenciari d’Andorra han unit esforços per proporcionar una oportunitat de formació valuosa en matèria de primers auxilis, primers socors en equip i cuidadors de persones per aquest centre. La iniciativa ha estat tot un èxit, prop de 40 internes i interns s’han inscrit voluntàriament en aquest projecte educatiu, que representa una oportunitat de creixement personal i professional per aquestes persones durant el seu temps a la institució penitenciària.

Aquesta setmana, el mateix formador del Centre Penitenciari d’Andorra ha iniciat algunes sessions de formació en primers auxilis, proporcionant una base sòlida per les pròximes etapes del programa. Els formadors professionals de la Creu Roja Andorrana començaran a intervenir primera setmana de novembre i donaran suport fins al mes de gener.

Les formacions estan dissenyades per dotar a les internes i interns de les habilitats i els coneixements necessaris per respondre adequadament en situacions d’emergència i ser de suport per a la comunitat.

La Creu Roja Andorrana i el Centre Penitenciari d’Andorra celebren aquesta col·laboració com una fita on es promou la importància de realitzar formacions per saber actuar en casos d’emergència i ajudar a les persones que més ho necessiten per ser i formar part del benestar de la societat. Alhora, pot marcar una diferència significativa en les vides d’un col·lectiu que normalment es troba amb dificultats d’inserció un cop han acabat de complir la seva condemna.

Un dels aspectes més inspiradors d’aquest projecte és la seva dimensió de voluntariat. Després d’haver completat la seva formació i de complir amb èxit el seu temps de sentència, tenen la possibilitat de convertir-se en voluntaris de Creu Roja Andorrana. Aquesta oportunitat no només els permetrà reintegrar-se a la societat com a membres actius sinó que també, podran ser i formar part del benestar de la societat amb el seu servei desinteressat.

Aquesta sinergia exemplifica el compromís de la Creu Roja Andorrana amb la inclusió i la rehabilitació donant suport a totes les persones de la comunitat, independentment del seu passat, oferint oportunitat real de transformació i redempció on se senten orgullosos de ser part d’aquesta iniciativa conjuntament amb el Centre Penitenciari.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *